Herplaatsers Winny en Wanna

Zusjes Winny en Wanna zijn 2 hele lieve langstok teefjes van 3 jaar oud. (De fokker is op de hoogte)

Voor beide zusjes wordt een nieuw thuis gezocht vanwege het overlijden van de eigenaar. De voorkeur is om beide honden op een adres te plaatsen, maar apart herplaatsen is zeker ook een mogelijkheid.

Winny en Wanna hebben geen cursus gehad en moeten nog veel leren. Simpele commando’s zoals ‘zit’ en ‘af’ gaat prima. Beide honden trekken erg aan de riem dus er is nog wel opvoeding nodig.
De zusjes zijn opgegroeid met een kat, vogels en kippen. Vogels en kippen worden door allebei opgejaagd.
Winny en Wanna zijn allebei heel verschillend.

Winny:

Winny is onzeker en wat angstig. Ze is leergierig, wil graag voor en met je werken.

Ze is erg baasgericht en aanhankelijk. Vreemde mensen blaft ze weg. Ze laat soms wat dominant gedrag zien naar andere honden.

Ze wil graag bij de baas zijn en vind alleen zijn niet zo leuk. Als ze alleen is maakt ze deuren open. Enkele uurtjes in de bench lukt wel.

Winny kan prima met wat grotere kinderen, voor kleine kinderen is ze te onstuimig.

 

Wanna:

 

 

Wanna is lief, druk, speels, een allemansvriend en ondeugend.

Ze kan prima bij grotere kinderen geplaatst worden, voor kleine kinderen is ze te druk. Wanna vindt alle mensen leuk en interessant, wel heeft ze de neiging om te springen. Ze vindt andere honden leuk.

Winny en Wanna zijn altijd netjes ontwormd, ontvlooit en nagekeken door een dierenarts. Na de puppyvaccinatie zijn ze, tot heel recent, niet meer gevaccineerd.
Ze worden herplaatst als huishond en niet voor de fok.

Voor Winny en Wanna wordt een nieuw thuis gezocht bij mensen die kennis van honden (bij voorkeur WH) hebben en die tijd, ruimte en aandacht voor ze hebben.
Zoals aangegeven mogen ze samen of apart herplaatst worden.

Heeft u interesse stuurt u dan een mail naar de contactpersoon Herplaatsers VZWH: herplaatsing@vzwh.nl
Vermeld in de mail voor welke hond u belangstelling hebt, uw motivatie, info over gezinssamenstelling, ervaring met honden cq (witte) herder en hoe lang de hond eventueel alleen moet kunnen zijn, kinderen groot/klein in het gezin, aanwezige andere huisdieren. Verder graag voorzien van een e-mailadres en een telefoonnummer.

Wanna
Winni
Winni en Wanna