KCM 13 mei 2023

Kampioenschapsclubmatch zaterdag 13 mei 2023

KCM
De kampioenschapsclubmatch (KCM) is dé show voor liefhebbers van ons ras. Een tentoonstelling waar alleen maar witjes aan mee mogen doen. We verwachten zo’n 50 honden van allerlei leeftijden. Daarmee telt het kampioenschapspunt (CAC) voor de beste reu en teef dubbel en mag de beste van het ras zich Clubwinner 2023 noemen. Misschien wil je met jouw witje een gooi doen naar deze eervolle titel.

Tijdens de KCM worden de ingeschreven honden in verschillende (leeftijds)klassen per geslacht gekeurd. Tijdens de keuring bekijkt de keurmeester in hoeverre de hond voldoet aan de rasstandaard. Daarin staat beschreven hoe de ideale Zwitserse Witte Herder eruit moet zien en hoe het gedrag hoort te zijn
Zijn alle honden in een klasse beschreven en gekwalificeerd? Dan bepaalt de keurmeester welke vier honden de beste zijn van de klasse. De klasse winnaars mogen het vervolgens nog een keer tegen elkaar opnemen om de titel beste reu en beste teef. Waarna die in de finale strijden om de titel clubwinner 2023.

Doe je mee?
Wil je ook meedoen met jouw Witje? Inschrijven kan via onderstaande link, heel makkelijk een eigen account aan te maken en dan de show ‘’White Swiss Shepherd Specialty VZWH Double CAC’’ aanklikken.

OnlineDogShows – 13/05/2023 White Swiss Shepherd Specialty VZWH Double CAC

Wil je hiervoor trainen?
Dan is dat mogelijk op zaterdag 29 april om 13:00 op KC Zwolle .De kosten hiervoor zijn € 5,00 dit bedrag wordt gedoneerd aan het slokdarm onderzoek . Inschrijven kan via evenementen@vzwh.nl

Locatie
Wij zijn te gast op KC Zwolle, Huub van Doornestraat 17, 8013 NR Zwolle. Let wel, de show wordt buiten gehouden.

Keurmeester
mevrouw Erica Bakker – van de Woestijne