KCM 20-10-2019 (RZWH)

Zondag 20 oktober heeft de RZWH haar jaarlijkse clubshow gehouden. Deze dag gaat de geschiedenis in als een professionele, maar vooral gezellige dag. Met maar liefst 50 (!) inschrijvingen, een leuk winkeltje van Kluif & Co en een workshop hondenmassage van Trim & Relax was de dag goed gevuld. Keurmeester mevrouw N. Timmermans-Kadenko heeft onze honden met geduld uitvoerig gekeurd. Alle exposanten kregen ruim aandacht en een uitgebreid keurrapport. De locatie te Beusichem is ons super goed bevallen. De medewerkers in het sportcomplex waren gastvrij en we werden geholpen waar nodig.

Graag wil het bestuur hierbij alle exposanten, de keurmeester, maar vooral ook alle vrijwilligers hartelijk bedanken. Zonder deze vrijwilligers, die al uren voor de show aanwezig waren en weken voor de show alles hebben georganiseerd, kan zo’n dag niet tot zo’n succes gebracht worden. Dus heel veel dank voor deze prachtige dag met een gouden randje!!!

De geplaatste foto’s bij dit bericht bevatten de winnaars: BOB / Beste Teef, BOS / Beste Reu, Beste jongste pup, Beste pup, Beste jeugdhond en Beste Veteraan. En een overzicht met de uitslagen.

Hieronder vinden jullie een persoonlijke weergave van de clubmatch van Jan en Jacolien Boer van de kennel Van Suthwalda met hun kersverse Clubkampioen Inky van Suthwalda.

*****
Onze belevenissen op de Kampioenschapsclubmatch van de RZWH op 20 oktober 2019 te Beusichem.
’s Morgens vroeg om 6.30 uur vertrokken wij , om weer eens naar een show te gaan. Om 8.00 uur kwamen we aan bij het Sport & Event Center Beusichem, waar we samen met de evenementencommissie en bestuursleden alles klaar gingen zetten voor onze KCM. De eerste deelnemers druppelden om acht uur al binnen en zochten een plaatsje op in de hal, dat was al een gezellig begin van de dag!

De dames Tonie en Ilse, van Kluif & Co, waren ook al aanwezig om hun stand op te bouwen en waren aan het eind van de dag zeer tevreden over de verkopen. Verder hadden we bezoek van Miranda van Trim & Relax om in de pauze een uitleg over hondenmassage te geven. Uiteindelijk zijn er gedurende de dag in kleine groepjes sessies hondenmassage gehouden. Dit werd zeer positief ontvangen door de exposanten!

De keuringen begonnen om 10.00 uur en werden strak geregeld door ringmeester L. Verbruggen en schrijver C. Senders. Keurmeester mevrouw N.G Timmermans-Kadenko nam alle tijd om de honden een mooi uitgebreid keurverslag mee te geven. Het was geweldig om te zien dat er nieuwe deelnemers waren, sommige zelfs met hun eigen gefokte honden.
Het keuren begon eerst met de Jongste puppy en puppy klasse, waarna de reuen gekeurd werden. Ik begon met BeDaBlanco Happy Harley in de open klasse en werd tweede achter Hatsu van Suthwalda. Die uiteindelijk reserve Beste Reu werd. Met Inky liep ik in de open klasse teven, waarin ze eerste werd. Nadat alle klassen voor de teven waren gekeurd mochten wij weer de ring in voor Beste Teef van de dag en die titel kreeg ze van de keurmeester, dit leverde een dubbel CAC op, onze Inky is nu Nederlands Kampioen! Uiteindelijk mochten wij tegen de beste reu Vivid Daydream Jupiter de ring in voor Beste Hond van de dag en die titel won Inky van Suthwalda ook nog!

We zijn supertrots dat onze eigen gefokte hond Inky van Suthwalda (Joly) Clubwinnaar werd van deze show en de wisselbokaal Winnaar Holland Trophy, mee mag nemen naar Fort voor één jaar! En dat wij hierdoor mogen deelnemen aan de Hond van het Jaar Show in Amersfoort.
Daarna mochten wij samen met Jupiter en de keurmeester nog zo mooi mogelijk gefotografeerd worden door Lex Iding, die dat altijd leuk en professioneel doet!
Nadat wij, samen met de dames van de evenementencommissie en de bestuursleden, alles weer opgeruimd hadden in de hal, hebben wij al onze spullen, inkopen en gewonnen prijzen ingepakt en reden trots weer richting Drenthe.
Wij willen iedereen, die zich ingezet hebben voor dit goed georganiseerde evenement, bedanken voor deze onvergetelijke dag!!!

Jan en Jacolien Boer
van Suthwalda

De uitslag kunt u hier lezen.

Kijk hier voor het fotoalbum.