Suppen met je hond 24 juni 2023

Zaterdag 24 juni 2023 Suppen met je hond

Groep I van 10-12 uur en Groep II van 15-17 uur.

Peddel mee door het allermooiste supgebied in Loosdrecht met speciaal op honden afgestemd materiaal.

HOE GAAT DE HONDEN-SUP IN ZIJN WERK?

We varen met de speciale hondensup-boten naar het privé eiland van de Sup-school in het natuurgebied. We vertrekken met de honden-sup namelijk niet vanuit de haven, aangezien het eerste deel van de route te onrustig is voor de hond (langs volle terrasjes, onder een brug door, veel eenden in de doorgang en een stuk over open ruwer water). Bij ons privé-eiland kun je even wandelen met de hond (graag poepzakjes meenemen!) waarna een korte instructie volgt. Daarna zullen we voorzichtig opstarten op het water rondom het eiland. Vindt je hond (of jijzelf) het nog een beetje griezelig, dan is het fijn dat we even terug kunnen naar het eiland. Gaat het goed, dan peddelen we een leuk tochtje door het prachtige beschutte natuurgebied van de Vuntus beheerd door NatuurMonumenten. We stemmen de route volledig af op de honden. Bij onze honden-sup staat namelijk het plezier en welzijn van de hond op de voorgrond en komen de sup-skills op een tweede plan.

De begeleiding is in handen van Ingrid Kroon, die al meer dan 10 jaar dagelijks HondenSUP-lessen geeft en bij de grotere workshops zijn er twee instructeurs aanwezig. Hierdoor zijn jij en je hond verzekerd van een deskundige begeleiding!!!

Onderweg maken we een stop voor een korte pauze met een drankje. De hond moet in het natuurgebied altijd aangelijnd zijn.

We maken uiteraard foto’s van jou en je hond op de sup gedurende de gehele tocht, die je na afloop digitaal krijgt toegezonden.

De maximale grootte van een Groeps-workshop is ca. 8 combi’s. De gehele les (incl. het heen en weer varen naar het eiland en de instructie) duurt ca. 2 uur.

Voor pups of honden waarvan niet zeker is of ze kunnen zwemmen hebben we een zwemvest te huur voor €5,- in de maten XS, S, M en L – wil je hier gebruik van maken geef dit even aan geven bij aanmelden

 GEBRUIK DUO-SUP

Zijn er twee honden uit 1 gezin, of twee baasjes van 1 hond, dan adviseren wij om gebruik te maken van onze stabielere Duo-sup. Dit is een erg stabiele, wat langere sup, waar je gemakkelijk met zijn tweeën op kunt en de honden samen tussen de peddelaars kunnen zitten. Dit geeft veel rust, want vaak willen de honden uit 1 gezin voortdurend naar elkaar toe en springen dan van de ene sup naar de andere.De duo-sup is alleen te peddelen met 2 personen en gaat ook dubbel zo snel 😉

 

KOSTEN HONDEN-SUP pc=per combi       1 combi = 1 supper met 1 hond  € 65,- pc

* ‘Kijker’ mee op board, zonder hond           € 27,50 pp – max 3 kijkers op 1  groep             
* Tweede hond mee op dezelfde 1pp sup     € 10,00  toeslag  

 

Wil je een kijkje nemen hoe zo’n workshop er ongeveer uitziet, kijk dan even naar de onderstaande twee filmpjes:

https://vimeo.com/176324845

https://www.youtube.com/watch?v=LC56HgAbrms

 

Opgeven kan via evenementen@vzwh.nl