Herplaatser Snow

Wie wordt het nieuwe baasje van Snow?

Snow is een echte lieverd. Ze is een gesteriliseerd stokhaar teefje van ruim 3 jaar oud. (de fokker is op de hoogte)Ze kan heel goed bij kinderen, zelfs bij hele jonge kinderen.
Snow woont nu omgeving Nieuwegein.

De reden dat Snow herplaatst wordt komt door veranderde gezinsomstandigheden waardoor de eigenaren Snow de tijd en de aandacht niet meer kunnen geven die ze zo verdient.Het is dan ook een hele moeilijke beslissing om Snow te herplaatsen, helemaal als ze zien hoe Snow opgroeit met het jonge kind in het gezin.

Snow is lief tegen mensen, groot en klein. Snow is een echte gezinshond die graag het gezin bij elkaar houdt. Ze wil op momenten aandacht, maar kan ook haar rust pakken. Energiek, lief, dominant, leergierig en enthousiast.
In huis is ze super rustig, weet haar mandje goed te vinden of is graag bij de zoon in de buurt. Alleen zijn is ook echt geen probleem, dit kan ze uren volhouden!
In het begin kan ze wat waaks zijn bij onbekenden maar ze voelt zich al gauw vertrouwd en is ze enthousiast.

Buiten is ze enthousiast, kan rustig aan de lijn lopen, maar als ze een tijdje niet uit geweest is, is ze vol energie en wilt ze gewoon even lekker rennen. Er wordt ook regelmatig met haar gefietst en of hardgelopen. Dit vind ze super leuk!
Snow heeft de puppycursus, vervolgcursus, sociale huishond en behendigheid gevolgd.

Snow gaat super met bekende honden. Onbekende honden kan ze gewoon langslopen, ze reageert alleen op honden die reageren op haar. Ze is daar vrij duidelijk in, kan soms een flinke blaf opzetten naar onbekende honden. Ze is/probeert daarin altijd dominant te zijn. Maar ze doet echt geen vlieg kwaad!
Snow is niet opgegroeid met andere huisdieren en waarschijnlijk zijn Snow en katten geen match. Buitenshuis jaagt ze ze graag op. Eenden, hertjes, schapen, koeien, etc kan ze gewoon langslopen.
Ze houdt van autorijden en gaat graag mee op vakantie naar een camping of appartement.
Snow is met regelmaat mee geweest naar het werk en zit dan achter in de werkplaats, dit vind ze fantastisch. Verder is het gewoon een echte herder. Waaks, maar niet agressief, houdt graag het gezin bij elkaar. Een lieverd en een maatje!

Snow is gezond en up-to-date met haar inentingen.
Sinds 1,5 jaar krijgt ze hypoallergenen voeding en snoepjes, aangezien ze veel terugkerende oorontstekingen had. Volgens de dierenarts wellicht een allergische reactie. Sinds er met dit voer gestart gaat het super goed. Als ze per ongeluk een keer wat van de grond pakt (bijv. stukje vlees) dan merk je dat ze snel weer aan der pootjes gaat “knagen”. Dit is na een dag of twee ook weer over.

Voor Snow wordt een actief baasje gezocht die kan genieten van de aanwezigheid van een hond. Die graag gaat wandelen, maar ook duidelijk kan zijn, want dit heeft ze wel nodig.
Het belangrijkste is een liefdevolle baas die Snow een fijn stabiel thuis kunnen bieden.

Heeft u interesse stuurt u dan een mail naar de contactpersoon Herplaatsers VZWH: herplaatsing@vzwh.nl

Vermeld in de mail uw motivatie, info over gezinssamenstelling, ervaring met honden cq (witte) herder en hoe lang de hond eventueel alleen moet kunnen zijn, kinderen groot/klein in het gezin, aanwezige andere huisdieren. Verder graag voorzien van een telefoonnummer.