Pupinformatie

Hoeraaaaa, het is zover……..na een goede voorbereiding bent u op zoek naar een Zwitserse Witte Herder pup als verrijking van uw gezin en uw leven. Bij de keuze van een fokker wilt u dan vast ook niet over één nacht ijs gaan en dat is precies wat de VZWH aanmoedigt. Bekijk als aanstaande pupkoper zo veel mogelijk websites, vraag informatie bij de fokker(s) van uw keuze over de ouders, de gezondheidsuitslagen, naar de verblijfplaats van de pups en ook wat de fokker doet aan de socialisatie van de pups. Een fokker die begaan is met zijn pups, zal zeker ook de nodige informatie van u willen ontvangen. Daarna staat vaak een bezoekje voor een persoonlijke kennismaking op de agenda met alle gelegenheid om nog verder in te gaan op alle “ins & outs” met betrekking tot het ras, (op)voeding, wensen, mogelijkheden en onmogelijkheden.

Bent u op zoek naar een Zwitserse Witte Herder pup van een VZWH fokker of wilt u meer informatie over het ras? 

Voor beschikbaarheid vindt u in het menu een verwijzing naar de nestverwachtingen en geboorteberichten van aangesloten fokkers. Nesten die gefokt zijn volgens alle VZWH regels met ouders die voldoen aan de regels zoals die door onze vereniging gesteld zijn, met als doel gezonde honden te fokken met een fijn karakter en een prachtige verschijning.
Voor informatie kunt u contact opnemen met :


Wij zijn ervan overtuigd dat wanneer uw schattige, humoristische, dartelende witte bolletje met zijn zwarte kraaloogjes, buitelend over zijn eigen pootjes zich in uw armen stort, het moment is aangebroken waarop ook u besmet wordt met het ‘Witte Herder virus’ zoals velen u zijn voor gegaan!

Wij wensen u een heerlijke hond toe en veel plezier samen!