Herplaatser Pherro

Voor deze prachtige langstokharige reu van 8 jaar oud met stamboom, wonend in België wordt een ander thuis gezocht.
Huidige eigenaresse heeft hem op 4 jarige leeftijd in huis genomen en veel met hem getraind wat hem mede heeft gevormd tot de hond die hij nu is; aanhankelijk, trouw, zenuwachtig, actief, intelligent en een echte gezelschapshond.
Helaas moet ze uit belang van Pherro de keuze maken om een ander thuis te zoeken. De gewijzigde woon- en werksituatie zijn gewijzigd wat voor hem een ongewenste situatie is.
Hij kan wel een paar uurtjes per dag alleen zijn.
Pherro kan geplaatst worden bij oudere/grotere kinderen (ivm energie en wat lompheid).
Op andere honden reageert hij zelden als hij aangelijnd is en bij kennismaking op neutrale grond gaat het prima. Voorheen liep hij tussen de kippen die hij negeerde en zo ook nu de 2 schildpadden in de tuin. Maar hij moet wel even wennen.
Katten is een no go!
Pherro kan jaloers zijn als het gaat om aandacht van zijn baas wat zich uit in nibbelen ( zonder agressie) naar de andere partij met name als deze kleiner is dan hij.
Niet-gezinsleden worden enthousiast begroet, maar met het oog op zijn baas. Opspringen doet hij zelden tot nooit.

Denkt u de perfecte plek te hebben voor Pherro dan komen we graag met u in contact via herplaatsing@vzwh.nl

Herplaatsers 
Helaas worden om heel verschillende redenen binnen ons ras honden ter herplaatsing aangeboden.
Maar gelukkig zijn er ook  mensen die om verschillende redenen juist op zoek zijn naar een Zwitserse Witte Herder die herplaatst moet worden.
De VZWH biedt hierbij een ondersteunende rol en probeert beide partijen bij elkaar te brengen  Bent u op zoek naar een Zwitserse Witte Herder, maar u wilt geen pup, of bent u geïnteresseerd in een van deze honden dan kunt u op de website een formulier invullen en mailen naar herplaatsing@vzwh.nl. Zie voor verdere in formatie https://vzwh.nl/liefhebbers/herplaatsing