Puppy lidmaatschap

Pup infomap
Voor alle puppykopers hebben we een map gemaakt met allerlei handige informatie. Bent u fokker en verwacht u binnenkort een nestje? Of heeft u een pup en wilt u graag meer informatie? Dan kunt u gratis een pupinfomap/-pen aanvragen. Stuur een mailtje naar redactie@vzwh.nl met uw adresgegevens en het gewenste aantal mappen.

Indien uw fokker geen pupinformatie map aan u verstrekt heeft kunt u die bij ons aanvragen en zijn dezelfde voorwaarden zoals vermeld bij ‘puppy lidmaatschap’ van toepassing.

Puppy lidmaatschap
Binnen dertig dagen nadat u een pup heeft gekocht van een fokker van de VZWH, kunt u zich aanmelden als puppylid. U heeft dan recht op een half jaar gratis lidmaatschap en u ontvangt twee clubbladen.

  Geeft u toestemming aan de VZWH voor het machtigen van SEPA-incasso's ?
  janee

  Indien de tenaamstelling IBANnr. anders zijn dan bovenstaand, dan graag hieronder de juiste tenaamstelling vermelden.  Aanhef
  De heerMevrouw  Emailadres mag gebruikt worden voor het toesturen van nieuwsbrieven en andere berichtgeving van de VZWH?
  ja
  Ik ga akkoord met het ledenconvenant?
  janee
  Heeft u interesse in het vervullen van een taak of functie binnen de VZWH, en mogen wij daarover contact met u opnemen ?
  janee