Bestuur

VOORZITTER
VOORZITTER

Mark Wisman

Graag stel ik mij even voor. Mijn naam is Mark Wisman en woon samen met Roxanne Kort en ons zoontje in Zwolle. Uiteraard zijn er ook enkele witte herders bij ons thuis waarmee wij trainen, showen en fokken. Juist die veelzijdigheid vind ik zo leuk aan ons ras.

Samen met de andere vrijwilligers wil ik mij graag inzetten voor de vereniging en daarmee ons ras. Laten we er samen wat moois van maken. 

SECRETARIS
SECRETARIS

Mariëlla Feenstra

PENNINGMEESTER
PENNINGMEESTER

Rob Commendeur

Ik zal me even voorstellen,

Ik ben Rob Commandeur en woon samen met mijn vrouw en jongste zoon in Noordwijkerhout.Wij leven samen met 6 witte herders en een Duitse herders.Ik zal bij de VZWH in het bestuur de functie van Penningmeester op me nemen, een taak die ik voor de fusie al deed bij de ZWHVN.Mijn streven is me in te zetten voor de gezondheid van de Zwitserse witte herder nu, maar zeker voor in de toekomst.  Een goede sfeer in een vereniging vind ik ook een pre.

FOKCOMMISSIE
EVENEMENTENCOMMISSIE

Inmiddels ben ik erachter gekomen dat een van de prachtige eigenschappen van de Zwitserse Witte herder is: Het veel plezier hebben aan actief bezig te zijn met hun baasje. Want naast lief, leuk en gezellig blijven het natuurlijk slimme herdershonden die zowel lichamelijk als geestelijk van een uitdaging houden. Ga je nog een stapje verder dan zijn deze honden prima geschikt om mee te doen aan shows. Om deze redenen ga ik me inzetten binnen de VZWH om evenementen te organiseren met als uitgangspunt: Altijd Plezier Met Je Eigen Kampioen.

HERPLAATSING
GEZONDHEIDSCOMMISSIE

Mariëlla Feenstra