Herplaatser Ziggy

Wij stellen aan u voor; ZIGGY voluit Erijane Senga geboren op 29-07-2022 een jonge gesteriliseerde stokhaar teef. 

Voor Ziggy zoeken we een thuis bij iemand met voldoende wandelgebied in de woonomgeving, waar ze lekker los kan lopen. Lange wandelingen in het bos of over het strand vindt ze heerlijk, bovendien is ze gek op water en een balletje! Bij voorkeur plaatsen we haar bij iemand die ervaring heeft met het ras. Die haar met juiste training, geduld en vertrouwen meer zelfvertrouwen en zekerheid kan geven.  Verder is ze slim, leergierig, een knuffelaar en werkt graag!

Een ontzettende lieve, aanhankelijke teef voor haar eigen mensen, maar bij vreemde mensen (volwassene en kinderen) gaat ze borstelen, blaffen en steun zoeken bij eigenaar.  Met name mannen en kinderen vindt ze erg spannend. Om deze reden wordt zij ook niet geplaatst bij kinderen.  Mogelijk wordt ze geprikkeld door de energieke bewegingen en drukte.

 Ze is opgegroeid met een volwassen kat waar ze heel leuk mee omgaat.  Met andere honden is ze onderdanig en speelt goed samen. Plaatsing bij reeds aanwezige stabiele hond zou dan ook kunnen.

Met Ziggy zijn meerdere cursussen gevolgd zoals: Puppycursus, Jonge hond en speuren. Het speuren vindt ze erg leuk om te doen en is ook erg goed voor haar zelfvertrouwen. Zou leuk zijn als ze daar mee door kan gaan in haar nieuwe thuis.

Wilt u meer informatie omdat u in Ziggy bent geïnteresseerd en denkt u haar te kunnen bieden wat ze nodig heeft dan nodigen we u uit om te reageren via het e-mailadres herplaatsing@vzwh.nl  onder vermelding van: ZIGGY.